www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Opnames ‘Is er een dokter in de zaal?’ (Vlaamse versie) met Philippe Geubels

Naast de opnames in Nederland zullen er ook in België opnames plaatsvinden voor de nieuwe komische panelshow over gezondheid, ‘Is er een dokter in de zaal?’ met Philippe Geubels als presentator.

“In de nieuwe quiz gaat Geubels samen met vier bekende panelleden in diverse rondes op zoek naar antwoorden op allerlei gezondheidsvragen, serieuze en luchtige. Philippe en zijn gasten zullen zich buigen over alles wat met gezondheid te maken heeft, van nieuwe medicijnen tot vergeten groenten. De panelleden proberen de vragen correct te beantwoorden al is een gezonde dosis humor nooit ver weg. En als niemand het nog zeker weet, dan kunnen ze altijd die ultieme vraag stellen: is er een dokter in de zaal? En ja, dat blijkt ook het geval te zijn. Is er een dokter in de zaal? wordt een ontspannend programma waar je iets van kan opsteken.”

De opnames voor Vlaanderen zijn gratis en zullen plaatsvinden in Lint. ‘Is er een dokter in de zaal?’ zal in 2019 te zien zijn op Eén.

Wil je bij de opnames aanwezig zijn, moet je je aanmelden via onderstaande link. Uit de inschrijvingen worden er 150 personen per opname geselecteerd. Je ontvangt ten laatste tegen vrijdag 28/12 een bevestiging indien je geselecteerd bent.
Aanmelding publiek opname ‘Is er een dokter in de zaal’

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...