nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedytrain International Presents met o.a. Phil Nicol en Alfie Brown

Onder de noemer “Comedytrain International Presents” organiseert Comedytrain in Toomler Amsterdam een aantal shows met internationale comedians.

We schreven al eerder dat Jamali Maddix op 6 (reeds uitverkocht) en 7 januari zijn Vape Lord in Toomler speelt. Maddix is een van de meest veelbelovende en opwindende comedians van het moment. De meesten kennen hem als gastheer van de reeks ‘Hate Thy Neighbour’, waarvan momenteel het tweede seizoen te zien is op Viceland. In deze docu-serie gaat hij voor zijn plezier spreken met allerlei extremistische groeperingen; van een extreemrechtse Joodse groepering tot de Black Israelites in Harlem. Eerder werkte hij ook al mee aan ‘Brexit Stage Left’, een Viceland-show waarin hij samen met drie andere comedians door Europa trok voor een bitterzoete afscheidstour.

Op 20 januari komt de Amerikaanse comedian Rory Scovel. Of het nu gaat over het bespreken van drugs, politiek of het leven in het algemeen, Scovel heeft een aanstekelijke podiumpresentatie en boeiend charisma om iedereen aan het lachen te brengen. Hij was onlangs nog te zien in de film I feel pretty (met Amy Schumer).

Canadees Phil Nicol komt op 20 februari met zijn show “Your wrong”: Trump. Jij hebt het fout. Brexit. Jij hebt het fout. Facebook. Jij hebt het fout. Tinder. Jij hebt het fout. Religie. Jij hebt het fout. Mode. Jij hebt het fout. Grammatica. Jij hebt het fout! We worden bekeken. Of het nu de grammatica Nazi’s op het internet zijn, de rechtbank van de publieke opinie in de media, de overheid via onze smartphones, de aliens van diep in de aardkorst van de manen van Jupiter, of door God zelf, we worden gevolgd. De druk om “het goed te doen” is enorm! Nietwaar?

Op 3 maart is het de beurt aan Alfie Brown (UK). Zijn nieuwe show gaat over identiteitsproblemen, hij probeert een goede vader te zijn in een vreselijke wereld en wordt “verantwoordelijk geil” in de nasleep van wijdverspreide mannelijke seksuele misdaden. Hij geeft geen antwoorden, alleen vragen.

Laatste in het rijtje is Zoe Lyons (UK) op 31 maart. Lyons is een vaste gaste in ‘Mock The Week’ en ‘Live At The Apollo’. Verder werkte ze mee aan ‘The News Quiz’, ‘Just A Minute’, ‘The Now Show’ en nog veel meer. Hierdooror lijkt het alsof Lyons een idee heeft wat ze doet in het leven. Maar heeft zij dat? Of is zij het perfecte voorbeeld van een beginnend mens?

Meer info en tickets:
www.comedytrain.nl

Categorie: International | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...