www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Harrie Jekkers, Begijn Le Bleu, Hans Teeuwen

Harrie Jekkers vertelde afgelopen zaterdag in Nooit Meer Slapen op Radio 1 dat hij zeker nog plannen heeft om twee à drie jaar door te gaan met de voorstelling ‘Achter de duinen’. Het is nog niet bekend wanneer deze voorstellingen in de verkoop zullen gaan.

Begijn Le Bleu is dit seizoen ambassadeur van het Grote Vogelweekend van Natuurpunt op 26 en 27 januari 2019. Er wordt gevraagd om tijdens dit weekend de vogels in je tuin te tellen en de resultaten aan Natuurpunt te bezorgen. Zo kunnen ze nagaan hoe het gesteld is met de vogels in Vlaamse tuinen.
www.vogelweekend.be

Hans Teeuwen heeft, om in de kerststemming te komen, op zijn facebookpagina een kerstliedje gezet, Geile Neuksex. Hiermee probeert hij, volgens eigen zeggen, de kerstgedachte te vangen in een pakkend lied.

Hans Teeuwen – Geile Neuq Seks

Speciaal voor jullie heb ik de kerstgedachte gevangen in een pakkend lied. Herkenbaar?

Geplaatst door Hans Teeuwen op Maandag 17 december 2018

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...