www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuw seizoen De Luizenmoeder vanaf 10 februari op tv

Vanaf zondag 10 februari zendt NPO3 het tweede seizoen uit van De Luizenmoeder, de komische sitcom over het wel en wee op Basisschool “De Klimop’ met de dagelijkse strijd in de klas en op het schoolplein, tussen ouders en leraren, ouders onderling en leraren en schooldirectie. De eerste reeks was een groot kijkcijfersucces, met gemiddeld rond de drie miljoen kijkers per aflevering. Een tweede seizoen kon dus niet uitblijven.

Het scenario van De Luizenmoeder is geschreven door Ilse Warringa, Diederik Ebbinge en Eva Aben. Ebbinge en Warringa acteren zelf ook in de reeks, andere hoofdrollen zijn er voor o.a. Henry van Loon, Bianca Krijgsman en Jennifer Hoffman.

De Luizenmoeder won in juni nog de Zilveren Nipkowschijf en was tevens genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Ilse Warringa en Jennifer Hoffman werden voor hun rol ook genomineerd voor de Televizier-Ster.

Categorie: Op tv | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...