www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Willem Wilmink, Peter Heerschop, Toon Hermans

Het gedicht ‘Het menselijk geluk’ van Willem Wilmink is nu te zien als muurgedicht in Hengelo: het werd door kunst- en decoratieschilder Freddy Hoevers geschilderd op een muur van Ten Eekelder Schoenen aan de Enschedesestraat 5. Het initiatief is afkomstig van de Stichting Hengelo Leest.

Naar aanleiding van het einde van Evers Staat Op schreef Peter Heerschop de tekst voor een afscheidslied van het radioprogramma, muziek is van de Edwin Evers Band. Verschillende artiesten, waaronder ook Veldhuis & Kemper, zongen mee op het nummer.
Clip afscheidslied Evers Staat Op.

Tijdens Wèntjerdruim, het winterevenement in Sittard, worden er verschillende activiteiten in de binnenstad georganiseerd. Eén er van is WinterZone, een theaterroute gebracht door de acteurs van Het Laagland. Eén van de theatermakers, Karlijn Hamer, maakt een voorstelling over Toon Hermans, waarbij ze met jonge spelers op zoek gaat naar de kracht en betekenis van zijn teksten voor een nieuwe generatie. WinterZone is van 27 t.e.m. 30 december te zien.
Meer info:
www.wentjerdruim.nl
www.hetlaagland.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...