nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Moppentappers

Op oudejaarsavond wordt een speciale pilotaflevering uitgezonden van ‘Moppentappers’. Daarin nemen René Froger, Leonie ter Braak en Najib Amhali het tegen elkaar op.

Onder leiding van Jeroen vertellen de drie BN’ers steeds een mop. De moppentapper die dat in de ogen van het publiek het beste doet, krijgt een punt – een oliebol in dit geval. Er zijn extra punten/oliebollen te verdienen door in te schatten welke gewone Nederlanders – op straat gefilmd – de leukste mop weten te vertellen.

En ook Geer en Goor maken hun opwachting in Moppentappers. Als grote, sprekend lijkende karikaturale poppen kijken zij het programma mee vanuit hun zogenaamde woonkamer en leveren ongezouten commentaar. Te zien op maandag 31 december om 20.30 uur bij SBS6.

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.