nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Paul de Leeuw, Pepijn Schoneveld, Kim van Zeben

Paul de Leeuw gaat het programma ‘De kleinste tv-show van Nederland’ voor RTL maken: hierin gaat hij ergens in het land bij mensen aanbellen om in de huiskamer van een onbekend persoon een tv-programma te maken. ‘De kleinste tv-show van Nederland’ zal in het najaar van 2019 op RTL te zien zijn.

Pepijn Schoneveld is één van de artiesten, die zal optreden tijdens de vierde editie van het Depressiegala op 21 januari in het Tuschinski Theater in Amsterdam. Tijdens deze avond vragen cabaretiers, auteurs en deskundigen aandacht voor depressie en vertellen over hun eigen ervaringen met een depressie of bieden nieuwe inzichten in de ziekte. Andere artiesten die zullen optreden, zijn beginnend cabaretière Marijke Groot en Mathilde Santing.
Meer info:
www.depressiegala.nl

Kim van Zeben speelt momenteel de kindervoorstelling Eendje, een muzikale en vrolijke ode aan de buitenstaander. Van deze voorstelling heeft van Zeben een hoorspel-achtige cd met 7 liedjes gemaakt. Deze is verkrijgbaar via haar website.
www.kimvanzeben.nl

Categorie: Divers, Op tv | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...