nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedyhuis comedycursus in het voorjaar

In het voorjaar organiseert het Comedyhuis in Utrecht opnieuw twee comedycursussen.

De comedycursus duurt 7 weken en is voor een beginner van stand-up comedy die hier aan zijn/haar materiaal leert werken onder begeleiding van ervaren comedians. De cursus wordt afgesloten met een optreden in de Comedyhuis Club.

De lessen zijn iedere maandag. Voor de eerste cursus is dit op 4, 11, 18, 25 februari en 4, 11, 18 maart met een eindshow op 19 maart. Voor de tweede op 1, 8, 15, 22, 29 april en 6, 13 mei met de eindshow op 14 mei.

Voor meer info en inschrijvingen kan je terecht op info@comedyhuis.nl.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...