www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jeroen Willems zingt Jacques Brel

De podcast ‘Met Groenteman in de kast’ staat stil bij de vertolking van de liederen van Jacques Brel door Jeroen Willems (1962-2012). Eerder dit jaar verscheen de dubbel-cd ‘Jeroen Willems zingt Jacques Brel’. In de podcast zijn verschillende nummers van de dubbel-cd te horen.
22 dec 2018

“Virtuoos en tot het uiterste puntje. Zo zong acteur Jeroen Willems in de laatste jaren van zijn leven het werk van Jacques Brel. In deze aflevering van Met Groenteman in de kast hoor je acteur Marcel Musters, Willems’ ex-geliefde, en Wim Selles, muzikaal leider, over de volle zalen, de hartstocht, en de twijfel waarmee Jeroen Willems Brels werk ten gehore bracht.”

Op Youtube zijn beelden te vinden van Willems uit zijn Brel-programma.

Ook zeer te moeite waard is de documentaire ‘Jeroen Willems – Over grenzen’ die NTR en Human uitzonden in de reeks ‘De magie van kunst’.
3 dec 2013

Categorie: Multimedia | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.