nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

NPO Radio 1 over de oudejaarsconference en de opkomst van de lokale conference

Sinds 2014 maakt Zwartekat een uitgebreid overzicht van alle oudejaarsconferences. Daarbij valt ook de grote hoeveelheid lokale conferences op. NPO Radio 1-programma Spraakmakers staat daar op de laatste dag van het jaar bij stil met cabaretier Patrick Nederkoorn en cabaretkenner Frank Verhallen.
31 dec 2018

Daar maakte Nederkoorn bekend dat hij in 2020 samen met Jan Beuving een oudejaarsconference zal maken. Afgelopen jaar waren Nederkoorn en Beuving – die elkaar kennen van de Koningstheateracademie – al samen te zien met een programma over de belastingdienst.

Daarna komen twee lokale conferenciers aan het woord. Patrick Deters was voor het vijfde opeenvolgende jaar te zien met ‘Luid Kaag & Braasem’ (omgeving Roelofarendsveen) en Frans Miggelbrink maakte dit jaar zijn vierde Achterhoekse Oudejaarsconference in Doetinchem.
31 dec 2018

Eerder in het programma keek Frank van Pamelen naar de taal van de oudejaarsconference.
31 dec 2018

Het Grote Oudejaarsconference Overzicht 2018.
meer info

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.