nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Volkskrant comedytalenten in De Kleine Komedie

V, het kunst- en cultuurkatern van de Volkskrant, ging op zoek naar het comedytalent voor 2019. Vorig jaar werd deze categorie toegevoegd aan de jaarlijks terugkerende verkiezing van culturele talenten. Ook dit jaar hebben kenners en professionals uit het cabaretvak, een top 3 geselecteerd van comedians die het komend jaar gaan doorbreken. Dit zijn volgens hen Kasper van der Laan, Glodi Lugungu en Janneke de Bijl.
28 dec 2018

De Kleine Komedie brengt deze drie talenten samen op één avond tijdens “De Volkskrant comedytalenten” op 21 januari. Van der Laan won de publieksprijs van het Leids Cabaret Festival, de Bijl de jury- en de publieksprijs van Cameretten en Lugungu kreeg zowel de AFK Sonneveldprijs als de AFK publieksprijs.

De avond wordt aan elkaar gepraat door Alex Ploeg, door de Volkskrant in 2017 tot het comedytalent.

Meer info en kaarten:
www.dekleinekomedie.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...