nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Workshop improvisatietheater door The Lunatics

The Lunatics organiseren samen met Wisper deze winter en in het voorjaar een nieuwe reeks workshops improvisatietheater voor kandidaten die willen leren improviseren.

Deze workshops vinden plaats in Gent en Antwerpen. Er zijn twee soorten workshops, voor beginners en voor gevorderden.

In de workshop voor beginners, waar je geen voorkennis voor nodig hebt, leer je met eenvoudige en vaak hilarische oefeningen de beginselen van deze kunst: ideeën toelaten, samenspelen, reageren, personages en ruimtes creëren. Er wordt gewerkt met de formats van impro-comedy: snelle, uitdagende opdrachten. Gedurende deze reeks ontwikkel je de nodige vaardigheden om als improvisator op scène te staan. De workshop bestaat uit 9 lessen.

Bij de workshop voor gevorderden wordt er toegewerkt naar een compleet geïmproviseerd optreden. Er wordt getraind in improvisaties met een snel, snedig en hoog scoorgehalte. Improcomedy, zoals The Lunatics dat noemen, is op je bek durven gaan en afgaan met stijl. Je leert voorzetten te geven en te scoren zonder elkaar weg te spelen: een goed optreden zet je samen neer. Verder komen aan bod: basisvaardigheden heropfrissen, driltrainingen en persoonlijke coaching. Cursisten moeten wel een beginnerscursus improvisatietheater gevolgd hebben. Deze workshop bestaat uit 7 lessen.

De workshop voor beginners in Gent is reeds volzet – voor de andere cursussen is er nog plaats.

Meer info:
www.wisper.be

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...