www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaret op StudentenKamerFestival StuKaFest

In februari vindt in verschillende studentensteden StuKaFest (StudentenKamerFestival) plaats. Op die avond ontvangen studenten het hooggeëerd publiek in hun kamers in de binnenstad, waarbij verschillende studentenkamers worden omgetoverd tot minitheaters en artiesten intieme optredens geven. Er is ook ruimte voor cabaret tijdens deze avonden.

Voorafgaand aan het festival stel je zelf je eigen programma samen. Elke artiest treedt drie keer op. Tussen de rondes door is er steeds een half uur pauze, zodat je voldoende tijd hebt om naar de volgende kamer te gaan. Na de laatste ronde gaan zowel publiek als artiesten los op het eindfeest, oftewel Stukafeest.

StuKaFest vindt plaats in Amsterdam (20 februari), Breda (28 februari), Delft (27 februari met o.a. Tom Lash en Delft Improv Group), Eindhoven (21 februari), Enschede (13 februari met o.a. Kim Schuddeboom en Ongeremd), Groningen (22 februari met o.a. Jasper van der Veen), Leiden (7 februari met o.a. Johan van der Sar en een van de deelnemers van het Amsterdams Kleinkunst Festival), Middelburg (12 februari), Nijmegen (6 februari met o.a. Tom Lash), Rotterdam (21 februari met o.a. Pieter Jouke), Tilburg (7 februari met o.a. Tom Lash), Utrecht (13 februari met o.a. Flunknarf en Bamberg & Smit) en Zwolle (15 februari met o.a. Jannick Hamberg en Sander van Putten).

Niet alle steden hebben hun programma al aangekondigd – dit wordt de komende weken vervolledigd.

Meer info en kaartjes:
www.stukafest.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...