nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nigel Williams brengt ‘Tijdens de rust’

Nigel Williams is gestopt met grote theatershows, maar afgelopen jaar stond hij toch twee keer in (de kleine zaal van) de Arenbergschouwburg in Antwerpen met de avondvullende voorstelling “Tijdens De Rust”, een soort “halfjaarsconference” waarin hij stilstond bij de eerste zes en de laatste zes maanden van 2018.

Op 1 juni brengt hij in dezelfde zaal opnieuw “Tijdens de rust”, waarin hij gaat terugkijken op de eerste zes maanden van 2019.

Williams wil van ‘Tijdens de Rust’ een begrip maken met een show om de zes maanden. Een strak schema, 75 minuten comedy over het leven, de politiek, en de ‘Brave New World’ waarin we gesukkeld zijn. Vroeger kon een mens een jaaroverzicht doen, nu moet het om de zes maanden, aldus Williams.

Meer info en tickets:
www.arenbergschouwburg.be

Categorie: Extra voorstelling | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...