www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cent années Drs P

Drs P zou dit jaar 100 jaar zijn geworden. Daarom organiseert Het Heen- en Weerschap op 24 augustus in De Kleine Komedie in Amsterdam een feestelijke hommage, waaraan de beste Nederlandse en Vlaamse P-vertolkers reeds hun medewerking hebben toegezegd. De namen van de deelnemende artiesten worden later bekend gemaakt.

Het volledige weekend van 24 en 25 augustus zal trouwens in het teken staan van de honderdjarige Drs P: zondagmiddag 25 augustus, tijdens de Uitmarkt, opent De Kleine Komedie haar deuren voor een verrassende mix, met een expositie, films, optredens en samenzang – alles zal in het teken staan van Drs P.

Meer info verschijnt later dit jaar op de site van Het Heen- en Weerschap en natuurlijk op Zwartekat.nl.
www.drsp.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...