www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

VTM maakt tweede seizoen van De Luizenmoeder

Vanaf woensdag zendt de Vlaamse commerciƫle zender VTM het eerste seizoen uit van De Luizenmoeder, een remake van de succesvolle Nederlandse serie.

VTM verwacht dat de reeks een groot succes zal worden: vooraleer de eerste aflevering is uitgezonden, zijn er al plannen voor een vervolg: in de krant De Zondag vertelt hoofdrolspeelster Lynn Van Royen dat ze momenteel aan seizoen 2 werkt. Tom Audenaert, die de rol van schooldirecteur voor zijn rekening neemt, verklaart hetzelfde in de Gazet van Antwerpen.

De serie over het reilen en zeilen van basisschool De Akker draait om kinderpsychologe Hannah (Van Royen) die haar dochter Fleur afzet op haar nieuwe school. Terwijl Fleur zich makkelijk aanpast en vriendjes maakt, wordt Hannah geconfronteerd met huisreglementen waarvan ze het bestaan niet af weet, een zingende en niet zo flexibele juf, nieuwgierige en bemoeizuchtige andere ouders, en de vraag om ouderparticipatie.

De Luizenmoeder (seizoen 1) wordt vanaf woensdag om 20.35 uur op VTM uitgezonden.

foto: VTM

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...