nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedian Maz Jobrani opnieuw naar Nederland

De Amerikaanse comedian met Iraanse roots Maz Jobrani keert terug naar Nederland met zijn show ‘XX’. Op 12 april staat hij in Theater de Meervaart in Amsterdam en op 14 april in Oude Luxor Theater in Rotterdam.

Je kunt Jobrani kennen van zijn deelname aan de ‘Axis of Evil’ tour, waarbij vier van oorsprong Arabische comedians korte metten maakten met de vooroordelen. Het boek ‘I’m not a terrorist, but I’ve played one on TV’ was al eerder een bestseller in Amerika. Met zijn internationale comedy tour hoopt Jobrani het Midden-Oosten en het Westen een stuk dichter bij elkaar te brengen. Vooroordelen en misverstanden over het Midden-Oosten, religie en stereotypen die ons denken dagelijks be├»nvloeden staan centraal in zijn shows.

De kaarverkoop start op 11 januari om 9.00 uur.
www.livecomedy.nl

Categorie: International | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.