www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Film met Murth Mossel en Aart Staartjes in premiere op IFFR

Murth Mossel is samen met Susanne Wolff, Mark Rietman en Aart Staartjes te zien in de film ‘Bloody Marie’. De tweede speelfilm van Guido van Driel gaat op 27 januari in premiere op het Filmfestival Rotterdam (IFFR).

De film gaat over de ooit succesvolle striptekenares Marie Wankelmut die tussen de sekswerkers op de Amsterdamse Wallen woont. Drankzuchtig en als een ongeleid projectiel belandt ze van het ene conflict in het andere. Een gruwelijk ontnuchterende gebeurtenis bij haar directe buren dwingt haar om in actie te komen.

Het 48ste International Film Festival Rotterdam is van 23 januari tot en met 3 februari 2019. Vanaf 28 februari draait ‘Bloody Marie’ landelijk in de bioscopen.

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.