www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Ilse Warringa, Amelie Albrecht, Rob Vanoudenhoven

Ilse Warringa gaat meespelen in de theaterkomedie Single Camping, die in maart in première gaat. Het verhaal gaat over vijf kersverse vrijgezellen op een camping met een ‘happy singles-concept’, gerund door een fanatieke therapeute en een genderneutrale animatieclown. Andere acteurs die meespelen zijn o.a. Tjitske Reidinga, Peter Blok en Rop Verheijen.

Amelie Albrecht, winnares van Humo’s Comedy Cup, gaat meewerken op de redactie van het satirische CANVAS-programma De Ideale Wereld.

Rob Vanoudenhoven gaat iedere dinsdag tussen acht en negen uur radio maken bij de Vlaamse commerciële zender Nostalgie, dat beroep gaat doen op Bekende Vlamingen voor hun ochtendprogramma’s. Vanoudenhoven zal presentator Decrop bijstaan in zijn programma Seb in de ochtend en haalt dan anekdotes op uit zijn carrière.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...