nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Makkelijk scoren bij de VPRO

Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit nemen vanaf 10 februari de sportweek door in het satirische sportprogramma ‘Makkelijk Scoren’ op NPO3.

“Makkelijk Scoren is perfect voor mensen die elke dag sport kijken, maar ook voor mensen die sport haten of het eigenlijk graag vaker zouden willen kijken maar er in de praktijk haast nooit aan toekomen door de 24-uurs economie. Want sport is leuk, maar niet per se grappig. Tot nu.

De makers beloven schokkende analyses, onthullende reportages, filmpjes waar een ander geluidje onder is gezet voor komisch effect, en natuurlijk huisdichter Rico Verhoeven. In de rubriek Totaal Andere Tijden Sport wordt teruggeblikt op vergeten sportverhalen, zoals de krankzinnige Elfstedentocht van 2011.”

De presentatoren zijn allen lid van de redactie van Zondag met Lubach. De Wit is één van de makers van het sketchprogramma ‘Klikbeet’ en Smit heeft een regelmatige radiocolumn in het NPOradio 1-programma ‘Langs de Lijn en omstreken’.

Je kunt de opnames bijwonen. Voor meer info:
vpro.nl/makkelijkscoren

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.