www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Halve finalisten Puck’s Talent Cabaret bekend

Het Huis van Puck in Arnhem organiseert ook dit jaar Puck’s Talent Cabaret, een jaarlijks terugkerend cabaretfestival dat is ontstaan vanuit de wens van beginnende cabaretiers om meer speeluren te kunnen maken en hun programma’s te vervolmaken en uit te breiden.

Puck’s Talent Cabaret bestaat uit 4 rondes (auditie, voorronde, halve finale en finale) waarin de deelnemers, naarmate ze een ronde verder komen, steeds meer speelminuten op het podium krijgen. De deelnemers die door zijn naar de volgende ronde krijgen een coaching aangeboden door een gerenommeerd cabaretregisseur.

De kandidaten, die zich tijdens de voorronde voor de halve finale wisten te plaatsen, zijn Fedor Ikelaar, Brigitte Bloemenkamp, Bader El Khalfi, Hermes Ahmadi, Mark van der Linden en Hidde van Gestel.

De halve finale vindt plaats op 19 januari, de finale is op 9 februari. Eerdere winnaars waren o.a. Frederique Arnold en Jules Keeris.

Meer info:
www.huisvanpuck.nl

Categorie: Festivals | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...