www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Rob Vanoudenhoven, Gili, Daniëlle Schel

Rob Vanoudenhoven is een van de Bekende Vlamingen, die meedoet aan het nieuwe VTM-programma “Weg met ons ma”, waarin BV’s hun moeders meenemen naar een plek waar ze nog nooit geweest zijn, om er samen straffe dingen te doen die ze nog nooit gedaan hebben. “Weg met ons ma” komt dit voorjaar op het scherm.

De Comedian-Mentalist Gili zal in januari, februari en maart iedere donderdag een optreden geven in het Apollo Théâtre in Parijs. Hij brengt hier de Franstalige voorstelling ‘Nous Sommes Tous Des Mentalistes’.
www.apollotheatre.fr

Daniëlle Schel won in 2017 de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Vooruitlopend op de première van haar cabaretvoorstelling ‘Patroon’ op 2 februari as brengt ze een videoclip uit van haar nummer ‘Hipsterfeest’.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.