www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Guido Weijers, Klaas van der Eerden, De Ideale Wereld

Guido Weijers is een van de zes Bredanaars (drie bekende en drie onbekende), die meewerkt aan de campagne ´Deel armoede een rake klap uit´ van de voedselbank in Breda. Weijers zal te zien zijn op posters in de stad, waarmee de organisatie aandacht vraagt voor hun actie. Met een sms- en QR-actie hoopt de voedselbank op donateurs.
www.voedselbankbreda.nl

Klaas van der Eerden zal te zien zijn in het nieuwe seizoen van het RTL4-programma Groeten uit 19xx, waarin een BN’er met zijn of haar gezin teruggaat naar het jaar dat hij of zij twaalf jaar was.

Stijn Van de Voorde, presentator bij de Vlaamse radiozender Studio Brussel, zal de nieuwe sidekick, of volgens zijn eigen woorden onafhankelijk activist, worden bij De Ideale Wereld. Hij vervangt Jelle De Beule.

Een nieuw jaar, een nieuwe sidekick

Een nieuw jaar, een nieuwe sidekick. Vanaf volgende week kunnen jullie Stijn Van de Voorde bewonderen in De Ideale Wereld. U kan de première donderdag ook live meemaken in ons publiek. Inschrijven via bit.ly/diwexperience

Geplaatst door De Ideale Wereld op Vrijdag 11 januari 2019

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...