nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Wimie Wilhelm geeft masterclass aan deelnemers AKF Sonneveldprijs

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 januari vindt de Keep an Eye Masterclass onder leiding van Wimie Wilhelm plaats. Het is de eerste in de reeks masterclasses die aan de deelnemers aan de AKF Sonneveldprijs 2019 worden gegeven.

Wilhelm gaat overdag aan het werk met het eigen materiaal van de zes halve finalisten van de AKF Sonneveldprijs. Dit zijn EMMA, Rikkert van Huisstede, Meester Alex, Bart Melief, Lisa Ostermann en Rosa da Silva. Het publiek krijgt hier ’s avonds een mooi overzicht van in De Toegift in Den Hoorn, Texel.

Met ingang van 2018 werkt het Amsterdams Kleinkunst Festival dankzij de inzet van het Prins Bernhard Cultuurfonds samen met de Keep an Eye Foundation in een nieuwe serie masterclasses voor jong aanstormend talent, gekoppeld aan het concours om de AKF Sonneveldprijs. In de periode van januari tot en met april 2019 werken de deelnemers aan het concours, op weg naar de halve finale, aan hun artistieke ontwikkeling. Tijdens deze intensieve masterclass serie wordt de ontwikkeling van kleinkunsttalent op zowel artistiek als zakelijk vlak gestimuleerd.

Meer info en tickets voor de voorstelling:
www.detoegift.com

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...