nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Aziz Ansari naar Nederland

De Amerikaanse comedian Aziz Ansari komt voor het eerst naar Nederland voor een optreden: als onderdeel van zijn Road To Nowhere wereldtour staat hij op 2 april in AFAS Live.

Ansari begon in 2000 als stand-up comedian, maar brak door met zijn rol in de satirische serie Parks and Recreation, in Nederland uitgezonden op Comedy Central. Daarna werd hij een wereldster dankzij de door hemzelf geschreven komische dramaserie Master Of None op Netflix, waarin hij ook de hoofdrol op zich neemt. De serie won talloze awards en Ansari zelf onder meer twee Emmy’s en een Golden Globe. Op Netflix staan ook opnames van zijn eerdere Buried Alive tour en van zijn uitverkochte shows in Madison Square Garden in New York.

De ticketverkoop gaat op vrijdag 18 januari om 10:00 uur van start.
www.ticketmaster.nl

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...