www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Carl Barron naar België

Carl Barron komt naar België voor een optreden: op 12 mei staat de Australische comedian in het Zuiderpershuis in Antwerpen met zijn nieuwe stand up show “Drinking with a Fork”.

Barron’s unieke vertelstijl stelt hem in staat om zijn eigen leven en kindertijd op komische wijze vakkundig te onderzoeken. Hij werd geboren in Longreach, Queensland Australië, als de zoon van een schapen-scheerder uit de outback en werkte gedurende 13 jaar als dakbedekker voordat hij zijn eerste stappen in de comedy scene zette en een nationaal icoon werd met miljoenen fans over de hele wereld.

In juli 2016 en in 2018 beoordeelde Ticketmaster, het grootste kaartverkoopbedrijf ter wereld, Barron als de populairste comedian van Australië en als de op twee na populairste cabaretier ter wereld, gebaseerd op de verkoop van zijn stand-upshows. Hij is ook de bestverkopende stand-up comedian op dvd in de Australische retailgeschiedenis, zijn laatste tour verkocht alleen al meer dan 300.000 tickets in zijn geboorteland.

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.
www.frontoffice.paylogic.nl

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...