www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Veldhuis en Kemper, Jochem Myjer, Marjolijn van Kooten

Veldhuis en Kemper gaan sokken inzamelen voor daklozen in Noord-Holland. Deze inzamelactie is een samenwerking tussen het cabaretduo en NH Radio. Ze willen ermee anticiperen op het chronische tekort aan sokken voor daklozen. Wie komende week naar hun voorstelling ‘Geloof ons nou maar’ in het DeLaMar Theater in Amsterdam gaat kijken en minimaal drie paar sokken óf een slaapzak meeneemt, kan deze inruilen voor een gesigneerde cd of dvd of een T-shirt van het duo.

´De Gorgels en het geheim van de gletsjer´ van Jochem Myjer is het best verkochte kinderboek van 2018. In de top 100 van best verkochte boeken van alle categorieën staat het op een elfde plaats.

Op Blue Monday, wereldwijd de meeste depressieve dag van het jaar, speelt Marjolijn een gratis compilatie van haar psychiatrische cabaretvoorstellingen speciaal voor mensen mét een depressie en zonder geld voor het theater in het Betty Asfalt Complex.
Meer info:
www.bettyasfaltcomplex.nl

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...