nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Paul van Vliet, Els de Schepper, Erhan Demirci, Bronzen Urbanus

Op 10 maart komt Paul van Vliet naar het Schrijverscafé in Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden. Van Vliet wordt deze namiddag geïnterviewd naar aanleiding van zijn boek ‘Brieven aan God’. Na afloop signeert hij.
www.harmonie.nl

Els de Schepper en Erhan Demirci zijn twee van de artiesten, die meegaan op de Radio 2 (BE) cruise in september. De cruise duurt 11 dagen cruise en doet 7 verschillende steden in 4 landen aan. Zowel op de 2 zeedagen als ’s avonds is er een gevarieerd Radio 2-animatieprogramma met o.a. de Schepper en Demirci.
www.projectreizen.be

Beeldend kunstenares Annemie Mignon mocht dit weekend de Bronzen Urbanus ontvangen uit handen van Urbanus. Met dit beeldje van Urbanus huldigt de cultuurraad een vereniging of een persoon uit Tollembeek, de gemeente van Urbanus, met een bijzondere culturele verdienste.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...