nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Carolien Borgers, Jandino Asporaat, Willy Lustenhouwer

Carolien Borgers gaat meewerken aan de non-stopluistermarathon van 42,192 uur, die door de publieke omroep Human georganiseerd wordt van 11 t.e.m. 13 februari. Hierin gaan BN’ers op pad naar allerlei plekken “om te horen wat daar volgens hen gehoord moet worden”. De Luistermarathon zal voor het publiek te zien en te horen zijn via een livestream.

Op 16 november vindt in de Rotterdamse Ahoy een nieuwe editie plaats van ‘I Love Urban’. Jandino Asporaat is gastheer bij ‘I Love Urban’. Voor deze editie zal er naast spectaculaire dansshows, entertainment, vuurwerk & performances van top artiesten de avond volledig in het teken staan van ‘A White Night’ waar iedereen in het wit gekleed zal moeten komen. De kaartverkoop start maandag 28 januari om 10:00u via onderstaande link:
www.iloveurban.com

Er is een petitie opgestart om een straat in Brugge te noemen naar Vlaamse conferencier en muzikant Willy Lustenhouwer (1920-1994). Lustenhouwer geldt nog steeds als één van de grootste entertainers die Brugge ooit mocht kennen en zijn hart klopte voor het volkse Brugge. De petitie kan via onderstaande link ondertekend worden en zal naderhand overhandigd worden aan de Brugse ‘Commissie voor toponymie en straatnamen’ met de vraag om een straat naar Lustenhouwer te vernoemen.
petitie Willy Lustenhouwer straat

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...