nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Deelnemers Griffioen Zuidplein Cabaret Festival bekend

De halve finalisten van het elfde Griffioen Zuidplein Cabaret Festival zijn bekend. Het zijn Bob Koomen, David Verschoor, Jules Keeris, Nik Goedemans, Patrick Sytsema, Piet van Eeghen, Sander Magnus, Teun van den Elzen en Thomas van der Hulst.

Zij spelen op donderdag 21 en vrijdag 22 februari in Theater Zuidplein in Rotterdam om een finaleplaats. De finale vindt plaats op zaterdag 16 maart in de Griffioen in Amstelveen.

Het festival richt zich op het ontdekken van cabarettalent en wil hen een springplank bieden naar de grotere landelijke cabaretfestivals. Eerdere finalisten/winnaars waren o.a. Kirsten van Teijn (winnaar Groninger Studenten Cabaret Festival 2013), Anne Neuteboom (winnaar Cameretten 2015), Martijn Kardol (winnaar Leids Cabaret Festival 2016), Daan van der Hoeven (winnaar Groninger Studenten Cabaret Festival 2017).
www.griffioenzuidpleincabaretfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.