www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Musical Award voor Selma Ann Louis

‘Selma Ann Louis’ heeft vanavond in het RAI Theater in Amsterdam de Musical Award gewonnen voor beste kleine musical. In deze roadmovie-musical spelen Plien van Bennekom, Bianca Krijgsman en Arjan Ederveen vrienden die besluiten de reis die ze na hun eindexamen maakten, nog eens over te doen. Ook Bas Hoeflaak vertolkt een rol in ‘Selma Ann Louis’.

Plien van Bennekom (Selma Ann Louis), Bas Hoeflaak (Selma Ann Louis), Kim van Zeben (Woef Side Story) en Mylène d’Anjou (The Addams Family) waren ook genomineerd voor respectievelijk vrouwelijke hoofdrol, beste mannelijke en beste vrouwelijke bijrol, maar zij wisten deze nominatie niet te verzilveren.

foto: René Castelijn

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...