www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

‘Is er een dokter in de zaal?’ met Philippe Geubels

Vanaf vanavond zendt RTL4 ‘Is er een dokter in de zaal?’ uit met Philippe Geubels als presentator.

“In de nieuwe quiz gaat Geubels samen met vier bekende panelleden in diverse rondes op zoek naar antwoorden op allerlei gezondheidsvragen, serieuze en luchtige. Philippe en zijn gasten zullen zich buigen over alles wat met gezondheid te maken heeft, van nieuwe medicijnen tot vergeten groenten. De panelleden proberen de vragen correct te beantwoorden al is een gezonde dosis humor nooit ver weg. En als niemand het nog zeker weet, dan kunnen ze altijd die ultieme vraag stellen: is er een dokter in de zaal? En ja, dat blijkt ook het geval te zijn. Is er een dokter in de zaal? wordt een ontspannend programma waar je iets van kan opsteken.”

Per aflevering nemen vier wisselende panelleden deel aan de quiz, waaronder ook verschillende comedians zoals Arie Koomen, Martijn Kardol, Fuad Hassen, Jeroen van Koningsbrugge, Martijn Koning, Tijl Beckand, Jörgen Raymann, Ruben Nicolai en Ruben van der Meer.

‘Is er een dokter in de zaal?’ wordt uitgezonden om 21u30 op RTL4.

Vanaf donderdag 24 januari: Is er een dokter in de zaal?

Donderdag start 'Is er een dokter in de zaal?' met Philippe Geubels!

Geplaatst door RTL 4 op Dinsdag 22 januari 2019

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...