nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Paul Groot, Remko Vrijdag, Tim Fransen, Urbanus

Paul Groot en Remko Vrijdag zijn toegevoegd aan de cast van de nieuwe musicalversie van ’t Schaep met de 5 Pooten. Jeroen van Koningsbrugge speelt in deze nieuwe musical de rol van Kootje en wordt afwisselend vervangen door Vrijdag en Groot. Raoul Heertje schreef het script gebaseerd op het oorspronkelijke scenario en liedteksten van Eli Asser.

Tim Fransen schrijft dit jaar het essay voor de Maand van de filosofie. April is de Maand van de Filosofie met verschillende filosofische activiteiten door heel België en Nederland. Daarnaast verschijnt er elk jaar een nieuw essay. Dit jaar staat het thema ‘Ik stuntel, dus ik ben’ centraal. Met zijn essay Het leven als tragikomedie is Tim Fransen dit jaar schrijver van het essay van de Maand van de filosofie. In Het leven als tragikomedie betoogt Fransen dat het komische niet een tegenpool is van het tragische, maar dat humor juist een alternatief perspectief biedt op ons onvermijdelijke falen.
www.maandvandefilosofie.nl

De Belgische kledingketen JBC gaat een kledinglijn rond Urbanus uitbrengen en dit naar aanleiding van de 70ste verjaardag van de komiek. Meer info wordt later bekend gemaakt.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...