nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: cabareteditie VARAgids, Philippe Geubels, Spijkers met Koppen

Cabaret-editie VARAgids. Op televisie aandacht aan cabaret besteden mag de VARA bijna niet meer van de NPO, maar de nieuwe VARAgids komt met een echte cabaret-editie. Met: Buis & Haard met Richard Kemper; interviews met Katinka Polderman, Sara Kroos; een analyse van het Nederlandse cabaret aan de hand van drie recente premières van Arjen Lubach, Patrick Laureij en Jan Beuving; cabaretduo Yentl en De Boer kiest de beste kleinkunstliedjes van de afgelopen elf jaar; Eva Crutzen en Stefano Keizers mailen elkaar op verzoek van de redactie; Raoul Heertje over ’t Schaep met de 5 pooten de musical; wat doet het winnen van een cabaretprijs met de winnaar? Nu verkrijgbaar.
VARAgids op Blendle

Taboe, het programma waarin Philippe Geubels lacht met mensen waar je eigenlijk niet mee mag lachen, werd geselecteerd voor het Cinequest Film & Creativity Festival, een toonaangevend Amerikaans festival dat jaarlijks plaatsvindt in San Jose. Het festival programmeert elk jaar meer dan 100 internationale films, tv-reeksen en innovatieve projecten van over de hele wereld. De 29ste editie van Cinequest loopt van 5 tot 17 maart.

Spijkers met Koppen wordt op 16 februari, de finale dag van het Leids Cabaret Festival, live uit vanuit de Leidse Schouwburg uitgezonden. Presentatie is in handen van Dolf Jansen en Felix Meurders. Gasten zijn o.a. Stefan Pop en de finalisten van het festival. Toegang is gratis, maar reserveren is noodzakelijk.
www.leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...