nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jandino Asporaat teamcaptain in nieuwe spelletjesshow De Gordon tegen Dino Show

Jandino Asporaat stapte eerder deze maand over van RTL naar SBS6. Ondertussen maakte de zender bekend dat het eerste programma dat Asporaat voor SBS6 gaat maken De Gordon tegen Dino Show zal zijn. Jan Versteegh zal het programma presenteren.

Asporaat is, samen met de onvermijdelijke Gordon, teamcaptain in dit spelletjesprogramma. Zij ontvangen wekelijks een BN’er om hun team te versterken. Tijdens het spel moeten de BN’ers improviseren. In een finalespel worden de teamcaptains en de BN’ers in een ‘naaktpak’ gehesen. Bij een fout beantwoorde vraag moet een kledingstuk uitgetrokken worden.

De Gordon tegen Dino Show wordt in het voorjaar op SBS6 uitgezonden.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...