www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe DVD Jan De Wilde

Op 3 januari zond CANVAS de documentaire en hommage ‘Dag meneer De Wilde’ uit naar aanleiding van de 75ste verjaardag van de Vlaamse kleinkunstzanger.

Deze documentaire van Geert Vanhassel (interviews), Geert Vandenbon (productie) en Michael Van de Velde (camera, montage) over en met Jan De Wilde is nu verkrijgbaar op DVD. Hij bevat recente live-concertfragmenten, VRT-archiefbeelden en gesprekken met o.a. Urbanus, Bart Peeters & Hugo Matthysen, Kris De Bruyne, Della Bosiers, Gust Decoster, Jo Bogaert, gitarist Eddy Peremans en manager Geert Vandenbon. Verder wordt de DVD aangevuld met live-montages van 9 liedjes, zoals Een vrolijk lentelied, Walter, Hèhè en Eerste sneeuw.

De DVD is verkrijgbaar via de website van Jan De Wilde.
www.jandewilde.net

Categorie: DVD | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...