nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Carl Barron naar Nederland

Eerder deze maand werd al aangekondigd dat Carl Barron op 12 mei naar België komt voor een optreden (Zuiderpershuis Antwerpen). Nu werd er ook een datum voor Nederland toegevoegd: op 14 mei staat deze Australische comedian in Boom Chicago in Amsterdam met zijn nieuwe stand up show “Drinking with a Fork”.

Barron weet als geen ander zijn leven en kindertijd te vertalen naar hilarische verhalen en geweldige anekdotes. Hij werd geboren in Longreach, Queensland Australië, als de zoon van een schapen-scheerder uit de outback en werkte gedurende 13 jaar als dakbedekker voordat hij zijn eerste stappen in de comedy scene zette en een nationaal icoon werd met miljoenen fans over de hele wereld.

In 2016 en 2018 werd hij door Ticketmaster uitgeroepen als meest populaire comedian in Australië en zelfs de derde bestverkopende comedian wereldwijd, gebaseerd op de verkoop van tickets voor zijn show. Hij is ook de bestverkopende stand-up comedian op dvd in de Australische retailgeschiedenis, zijn laatste tour verkocht alleen al meer dan 300.000 tickets in zijn geboorteland.

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.
www.ticketmaster.nl

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...