www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

AKF Kleinkunst Mash-up met Marco Lopes en Rajko Disseldorp

Wat heeft kleinkunst te maken met hiphop? En hiphop met kleinkunst? Het antwoord op deze vragen ontdek je tijdens de AKF Kleinkunst Mash-up in Theater Bellevue in Amsterdam. Cabaretiers en hiphopliefhebbers Marco Lopes en Rajko Disseldorp nemen bezoekers van 11 t.e.m. 13 april mee in de wereld van beide genres met feitjes, interviews en natuurlijk muziek. Heel veel muziek.

Tijdens deze drie avonden reageren gerenommeerde artiesten uit de hiphop- en kleinkunstscène op elkaars werk. Hiphopnummers worden in een kleinkunstjasje gestoken en kleinkunstnummers omgetoverd tot nieuwe hiphoptracks.

AKF Kleinkunst Mash-up is onderdeel van AKF Lab, een creatief laboratorium waarin gevestigde artiesten nieuwe experimenten en kruisbestuivingen opzetten en uitwerken voor publiek. Jaarlijks vindt in de eerste twee weken van april AKF Deluxe plaats. AKF Lab is de proeftuin van het festival waar toptalenten nieuwe concepten kunnen ontwikkelen en presenteren in de kleine zaal van Theater Bellevue. Dit jaar wordt AKF Lab ingevuld door Marco Lopes en Rajko Disseldorp.

Meer info en tickets:
www.theaterbellevue.nl

Marco Lopes is cabaretier en acteur. In 2015 won Marco de juryprijs tijdens de Comedyhuis Comedy Competitie en in 2016 stond hij in de finale van het VARA Leids Cabaret Festival. Rajko Disseldorp is een Nederlandse cabaretier en journalist. Hij vormt samen met zijn broer Yuri het cabaretduo Rajko en zijn broer.

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...