www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Paul van Vliet, Herman Finkers, Jonas Geirnaert, De Rechtvaardige Rechters, Anne en Lisa

Paul van Vliet zal op 9 februari voorlezen uit zijn boek ‘Brieven aan God en aan andere mensen’ in de kleine zaal van de Arenberg Schouwburg in Antwerpen. Na afloop zal hij ook signeren.
Meer info en kaartjes:
www.arenbergschouwburg.be

Herman Finkers is bezig met een lesmodule in het Twents te maken, zo verklaart hij op RTV Oost. Bedoeling is dat leerlingen dan ook les kunnen krijgen in hun moedertaal.
meer info

De door Jonas Geirnaert en zijn echtgenote geschreven fictiereeks De Dag, die over een bankoverval gaat, is nu al verkocht aan 32 andere landen. ‘De Dag’ wordt in originele versie uitgezonden, gedubd of ondertiteld. Er lopen ook gesprekken voor remakes.

Vanaf eind februari wordt er een nieuw seizoen van het satirische programma De Rechtvaardige Rechters op Radio 2 (BE) uitgezonden. De opnames hiervan vinden plaats in Utopia in Aalst op 26 februari, 14 maart, 26 maart, 9 april, 23 april, 7 mei en 21 mei – iedere keer twee opnames.
Meer info en tickets:
www.utopia.aalst.be

Anne en Lisa hebben een teaser voor hun show ‘Weltschmerz’.

ANNE & LISA WELTSCHMERZ 🤠💦 TEASER

Zien jullie Lisa uit een gft bak tyfen? Dan wil je vast meer #weltschmerz! Check onze speellijst op www.annelisa.nl (nieuwe data bijgekomen!! 18 t/m 20 juni in Theater Bellevue voor de Amsterdammers!)Aankomende week: 6 feb Het Speelhuis in Helmond8 feb PERRON-3 in Rosmalen9 feb Cultura Ede in EdeCredits dat we bestaan aan TVB Theater en Sijmen de Jong en onze ouders voor de inspanning. Credits voor de film Teun van den Elzen & Sean van Berlo

Geplaatst door ANNE & LISA op Zondag 3 februari 2019

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...