www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Leids Cabaret Festival komt met nieuwe prijs: Studentenjuryprijs

Op het Leids Cabaret Festival, dat dit jaar plaatsvindt tussen 11 en 16 februari, wordt er dit jaar een nieuwe prijs gelanceerd: de Studentenjuryprijs. Deze wordt overhandigd naast de andere twee prijzen, de Juryprijs en de Publieksprijs.

De Studentenjuryprijs wordt uitgereikt door leden van vier verschillende Leidse studentenverenigingen: Minerva, Quintus, Augustinus en SSR-Leiden. De winnaar van de nieuwe onderscheiding krijgt in augustus een optreden tijdens de EL CID, de Leidse introductieweek voor eerstejaars.

De nieuwe prijs wordt mede mogelijk gemaakt door Jochem Myjer. Hij kwam in aanraking met cabaret doordat finalisten van het Leids Cabaret Festival vroeger optraden op zijn school in Leiden. Dit motiveerde hem om tijdens zijn studententijd mee te doen met het Groninger Studenten Cabaret Festival.

Er zijn nog tickets verkrijgbaar voor het festival:
www.leidscabaretfestival.nl

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...