nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Huiskamerfestival Amsterdam

Stichting Theater in Huis, bekend van onder meer het Vondelfestival en het Wilhelmina Huiskamerfestival, bundelt in 2019 haar activiteiten onder de naam ‘Huiskamerfestival’ Amsterdam. Van 30 augustus t/m 7 september 2019 vinden er twee weekenden lang in alle stadsdelen van Amsterdam huiskamerfestivals plaats.

Het eerste festival start op vrijdag 30 augustus 2019 in Stadsdeel Zuid. Huiskamers rondom de Amsteldijk ter hoogte van de Berlagebrug worden omgetoverd tot intieme theaters. Onder meer Yentl en de Boer, Lebbis, Paulien Cornelisse en Theo Nijland treden op. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Op zaterdag 31 augustus landt het huiskamerfestival in Amsterdam Oost in huiskamers rondom het Beukenplein.

Zondag 1 september strijkt het festival neer in Amsterdam Noord. De Breek (vlak achter de Nieuwendammerdijk) is d├ęcor voor de voorstellingen van zowel jonge talenten als gerenommeerde makers.

Huiskamerfestival Amsterdam sluit af op vrijdag 6 en zaterdag 7 september in de Wilhelminastraat in Oud-West. Daar vindt de 14e editie van het Wilhelmina Huiskamerfestvial plaats.

Voor meer info en kaarten, 20 euro pet ticket, ga je naar:
www.huiskamerfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.