www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: ‘Dino & Friends’ met Jandino Asporaat

Vanaf 9 april zendt SBS6 Dino & Friends uit, een zesdelige serie waarin Jandino Asporaat gevolgd wordt in zijn zoektocht naar humor in New York en zijn uiteindelijke missie om zelf succesvol te zijn in the city that never sleeps.

In Nederland bracht Asporaat typetjes als Gerrie en Judeska, theater- en TV-shows en speelde ook in twee speelfilms. Maar hij is ambitieus en wil meer. Het volgende doel dat hij zichzelf heeft gesteld is met zijn humor als stand-up comedian de wereld veroveren. En waar begin je dan? In New York: het mekka van de comedy waar hij gaat wonen en optreden en weer onderaan moet beginnen.

Om zijn wens nog beter te kunnen realiseren, schakelt hij per aflevering een goede, bekende vriend in die hem daarbij kan helpen. In de eerste aflevering is dit Rico Verhoeven, met wie Asporaat naar de iconische Comic Strip gaat.

Dino & Friends wordt vanaf 9 april iedere dinsdag uitgezonden om 21.30 uur bij SBS6.

Op 17 december speelde Asporaat ook al een Engelstalige show bij Boom Chicago in Amsterdam.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...