www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Theo Maassen in NPO Zapp-serie ‘Zeven kleine criminelen’

Vanaf zondag 17 maart is Theo Maassen op NPO Zapp te zien in de nieuwe VPRO-jeugdserie Zeven kleine criminelen. Hij speelt de rol van bankdirecteur wiens bank zwaar is beveiligd. Het is nog nooit iemand gelukt de bank te overvallen. De twaalfjarige Raffie (Rover van Gennep) doet met zijn vrienden toch een poging. Hij heeft geld nodig om te voorkomen dat hij met zijn broertje en oma uit huis wordt gezet.

De hoofdrollen worden vertolkt door Rover van Gennep (Raffie), Ilias Chouitar (Boaz), Rami Kooti Arab (Wahid), Matti Stooker (Tomek), Kees van Wandelen (Koen), Owen Kaat (Dulles) en Lotte Dorenbos (Pico). Daarnaast spelen ook Marie Louise Stheins (oma), Theo Maassen (bankdirecteur Hispe), Anniek Pheifer (Angela) en Maria Kraakman (Sonja) mee.

Zeven Kleine Criminelen is een co-productie van Pupkin Film en de VPRO en is gemaakt met steun van het NPO Fonds en de Nederlandse Film Productie Incentive. Het scenario is van Jaap Peter Enderl├ę en Chris Westendorp en is ge├»nspireerd op ‘Sette piccoli sospetti’ van Christian Frascella, in het Nederlands verschenen met de titel ‘Zeven kleine criminelen’.

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.