www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Johan Fretz, Sanne Wallis de Vries, Simone Kleinsma

Johan Fretz is met zijn boek ‘Onder de Parimariboom’ genomineerd voor de Boekhandelsprijs 2019. Andere genomineerden zijn Rob van Essen, Nina Polak en Bregje Hofstede. De winnaar wordt op 28 februari bekendgemaakt in Boekhandel Scheltema in Amsterdam.

Sanne Wallis de Vries presenteert op 13 februari samen met Stefan Stasse vanuit het Zonnehuis in Amsterdam het Festival van het Gebroken Hart. In een drie uur durende radio-uitzending van NPO Radio 2 wordt er stil gestaan bij al het moois dat liefdesverdriet ooit heeft opgeleverd: po√ęzie, verhalen en natuurlijk hartverscheurende liedjes, die gebracht worden door o.a. Jelka van Houten en Douwe Bob. Wil je erbij zijn, kan je je aanmelden via onderstaande link:
www.nporadio2.nl

Simone Kleinsma gaat de hoofdrol van Dolly Levi vertolken in Hello Dolly. Deze musical is vanaf februari 2020 te zien in de Nederlandse theaters.

Categorie: Divers, Prijzenfestival | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...