nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Viggo Waas, Dolf Jansen, Thomas Acda, Kevin Bridges, Henk Rijckaert

Viggo Waas en Dolf Jansen gaan meewerken aan B.V.S.C. (De BNNVARA Sport Combinatie). B.V.S.C. is onderdeel van De Nieuws BV op NPO Radio 1. Presentator Roelof de Vries praat de luisteraar iedere maandag- tot en met donderdag tussen 13:30 en 14:00 bij over het belangrijkste sportnieuws en doet dat samen met experts, waaronder Waas en Dolf Jansen. B.V.S.C. is na afloop ook terug te luisteren als podcast

Thomas Acda is de nieuwe ambassadeur van Stichting ALS Nederland. De cabaretier, zanger en acteur vergezelt daarmee acteur Loek Peters, die ook als ambassadeur aan de stichting verbonden is. “Als ik door mijn aanwezigheid of mijn naam de bekendheid van ALS kan vergroten, dan doe ik dat graag. Voor mij is dit een kleine moeite, met hopelijk veel impact.”
meer info

De show van Kevin Bridges op 3 april in TivoliVredenburg in Utrecht is verplaatst naar de grote zaal waardoor er extra tickets beschikbaar zijn.
www.tivolivredenburg.nl

Enerverende avond gisteren bij Henk Rijckaert in NT Gent.

Categorie: Divers, International | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.