nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

AKF Shaker met Elke Vierveijzer en Kirsten van Teijn

Het Amsterdams Kleinkunst Festival en het Amsterdams Andalusisch Orkest slaan de handen ineen. Twee talentvolle kleinkunstenaars en twee ervaren artiesten gaan met elkaar op muzikale ontdekkingstocht. Ondersteund door het orkest maken zij een vervolg op elkaars werk.

Wat is het resultaat als hun materiaal in een muzikale blender gaat en wordt gemixt tot een theatraal muzikaal concert? Van Ladino tot Flamenco en van Andalusisch Oriƫntaals tot invloeden uit het Afrikaanse continent.

De talenten presenteren het werk in een intieme setting. De Blauwe Zaal van De Meervaart wordt speciaal voor dit concert op 12 april omgebouwd tot een intieme huiskamer. Laat je meenemen in een fusion van nieuwe geluiden, teksten en unieke samenwerkingen!

Met: Elke Vierveijzer, Kirsten van Teijn, Karina el Fillali en Noam Vazana | Muzikale begeleiding: Mohamed Al Mokhlis (viool), Ahmed Khaili (percussie), Avishai Darash (piano) en Edsart Udo de Haes (gitaar).

Voor meer info en kaarten:
www.meervaart.nl

foto: Mees Borst

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.