www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Paul van Vliet: Een leven lang theater

TV-zender ONS herhaalt de documentaireserie ‘Paul van Vliet: een leven lang theater’.

Programmamaker Job Cieraad maakte een zesdelige documentaireserie over één van de grootste cabaretiers van ons land. De serie geeft een beeld van het gehele theaterleven van deze Paul van Vliet. Alle grote successen waarmee hij zich onsterfelijk heeft gemaakt, passeren de revue, zoals de typetjes Bram van de Commune, Majoor Kees Baron Taets van Avezaethe en Haagse Benny. Van Vliet is door de jaren heen ook bekend geworden met zijn indrukwekkende liedjes, zoals Meisjes van 13, Veilig achterop bij vader op de fiets en Pappa is blijven hangen aan de sixties. Veel van zijn liedjes werden grote hits. Naast het beeldmateriaal uit zijn shows bevat iedere aflevering ook interviews met Paul van Vliet.

Uitzending: elke maandag om 19.00 uur.
waar te zien

De eerste aflevering staat online:
4 feb 2019

tip: Dick

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.