nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Murth Mossel, Jeroen van Merwijk, Arie en Silvester, Alex Agnew

Murth Mossel maakt deel uit van de stemmencast van The Lego Movie 2: hij spreekt de stem in van basketballer Gary Payton.

Voor zijn gezongen oudejaarsconference plaatst Jeroen van Merwijk iedere dag een liedjestekst op zijn facebookpagina en website. Mensen die hem financieel een beetje willen steunen, kunnen een donatie doen via zijn website.
www.jeroenvanmerwijk.nl

Van 19 tot en met 21 april vindt in Schijndel Paaspop plaats. Naast de vele muzikale acts is er ook plaats voor comedy op de Theatre Stage. Met optredens van Arie en Silvester, Alex Agnew, Terry Alderton en de comedians van The Stand-Up Club.
www.paaspop.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.