www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Spelshow Timeline met Eric van Sauers, Raoul Heertje en Lieven Scheire

In de nieuwe spelshow Timeline moeten Raoul Heertje en Lieven Scheire, ieder gesteund door een speciale gast, intrigerende vraagstukken oplossen. Maar niet zomaar vraagstukken. In Timeline draait alles om de juiste chronologische volgorde. De juiste Timeline dus.

Timeline is bedacht en wordt gepresenteerd door cabaretier Eric van Sauers (foto), die daarmee zijn debuut maakt als televisiepresentator.

Wetenschap en geschiedenis spelen de hoofdrol in Timeline, maar ook andere onderwerpen kunnen aan bod komen. In meerdere rondes wordt op uiteenlopende wijze gespeeld met de volgorde der dingen. Logisch nadenken en verbeeldingskracht zijn daarbij even sterke wapens als feitenkennis.

In het spel Natuurlijk draait het ook om de verhalen daarachter. Aan Raoul Heertje, comedian en schrijver, en Lieven Scheire, onder meer bekend van zijn wetenschapsprogramma’s op de Vlaamse tv en bij rubriek bij RTL Late Night, zijn zulke verhalen wel toevertrouwd.

Op donderdag 21 maart is de eerste van acht leveringen te zien bij de NTR op NPO1, om 22.20 uur.

foto: Jaap Reedijk

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.