www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Murth Mossel, Kommil Foo, Ramses Shaffy, Richard Groenendijk, Javier Guzman

Murth Mossel maakt deel uit van de Nederlandse stemmencast van de nieuwe animatiefilm Wonder Park – hij heeft de stem van Gus de bever ingesproken. Wonder Park is vanaf 12 april te zien in de Nederlandse bioscopen.

Tot 10 maart kan er gestemd worden voor nieuwe nummers, die vanaf Pasen door de beiaard van het Belfort in Gent (BE) gespeeld worden. Bij de genomineerde nummers zitten o.a. Ruimtevaarder van Kommil Foo en We zullen doorgaan van Ramses Shaffy.Stemmen kan via onderstaande link:
www.stad.gent.be

Richard Groenendijk, Angela Groothuizen, Wolter Kroes, Evi Hanssen, Charly Luske en Jet van Nieuwkerk komen in actie voor de Week van Zorg en Welzijn. In dit programma draaien BN-ers mee in een zorg- of welzijnsorganisatie. Het vijfde seizoen start op 2 maart op SBS6.

Javier Guzman maakt deel uit van de Raad van Advies van stichting H.E.A.R.T., een initiatief van de oud-militair Marco Kroon. De stichting ondersteunt naar eigen zeggen nabestaanden en kinderen van gesneuvelde of zwaargewond geraakte Nederlandse militairen, agenten, brandweermannen en hulpverleners.

Categorie: Divers, Op tv | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.